Özel Arama

Sağlık Bakanlığı Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri alımı Duyuruları

24 Eylül 2009 Perşembe

Kpss sınavına giren Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri sayısı ile alınacak Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri sayısı hemen hemen aynı.
Sağlık Bakanlığı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığından personelsaglik.net editörlerinin aldığı bilgiye göre önce ÖSYM den Sınava giren Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri sayısının öğrenildiği ardındanda bu sayı kadar Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri alınacağı bilgisine ulaştı. Bakanlık 1203 Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri Alacak
Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri mezunu bir sağlıkçının atamasının gerçekleşmesi için KPSS sınavına girmiş olması yeterli. Sınvadan alacağı puna ise hiç önemli değil.
2004 yılından sonra sadece Sınavsız geçişle öğrenci alan Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri bölümüne birçok ATT kendi illerinde o bölüm olmadığı için girememiş adaletsizlik sebebi ile kendi ilinde Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri bölümü olanlar bu okula girmişti.
Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri bölümü hocaları ile yaptığımız görüşmelerde 2002-2003-2004 de verdikleri mezunların genel yetenek ve mesleki bilgilerinin Tıp doktorları ile aynı kapasitde olduğu ancak 2005 sonrası işlerin değiştiği sınavsız geçişden dolayı okula gelen öğrencilerin genel yeteneklerinin çok düşük olduğunu belirttiler.

0 yorum:

Devlet yeterli personel alıyormu

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP